Din kurv

De bedste garn alternativer

De bedste garn alternativer

Der findes en masse gode strikke designere i Skandinavien som sprøjter den ene fede opskrift ud efter den anden. Der er dog en lille udfordring, de peger stort set alle sammen på nogle dyre garn varianter.

Kan man bruge andre garn varianter som er billigere som et alternativ? Det hører vi rigtig tit fra vores kære kunder. Svaret er JA.

I denne artikel vil vi se nærmere på de mest populære garn varianter og vores alternativer som giver fantastiske resultater.

Alternativ til Sandnes Sunday


permin esther

Sandnes Sunday garn er et af de mest populære varianter som mange strikkedesignere bruger. Sunday er tyndt merino garn som har en løbelængde på 230m. Der er ikke mange garn varianter der kan lever op til 230m løbelængde, da de fleste merinould garner har kortere løbelængde og strikkefasthed.
Hos Yarno har vi Permin Esther som indeholder 50% uld og 50% bomuld. Esther har også en løbelængde på 230m og meget matchende strikkefasthed. Esther er mere end 30% billigere end Sunday garn og derfor et rigtig fornuftig alternativ. Esther kommer også i flere farve varianter og giver dig dermed flere muligheder.

Alternativ til Silk Mohair fra Isager eller Sandnes


Det er blevet meget populært at strikke uldgarn, merino garn og alpaka garn sammen med en følgetråd. De fleste strikkedesignere har opskrifter hvor de kører en tråd uld og en tråd mohair. Men Silk mohair garn fra Isager, Sandnes og andre dyre mærker koster op over kr. 70,- pr nøgle. Hos Yarno kan du finde nogle rigtig gode alternativer som Mayflower Super kid silk og Drops Kid Silk som er helt op til 35% billigere. De matcher både med løbelængde og strikkefasthed. Mayflower Super Kid Silk kommer i 52 forskellige farver, mens Drops Kid Silk findes i 37 forskellige farver.

Alternativ til Snefnug fra Camarose


Viking alpaca bris

I vores sortiment kan du finde 2 rigtig gode alternativer til Snefnug. Viking Alpaca Bris er et rigtig godt alternativ. Høj kvalitet og super fed farvekort. Bris har en løbelængde på 150m mens strikkefastheden og looket er meget ens.
Hvis du er til endnu billigere alternativ kan du med fordel vælge Drops Air, som også har en løbelængde på 150m med matchende strikkefasthed. Bris farvekort indeholder 31 farver mens Air findes i 29 farver.

Vers. 1

Venlig hilsen

Pinar
Næste indlæg